Selecteer een pagina

Team Tingen

Het team Tingen, de Ondernemer voor Ondernemers bestaat uit Jan Tingen en Janneke Geerts. Wij zijn gevestigd in Borger en zijn actief in Noord-Nederland. Wij hebben een uitgebreid netwerk dat wij graag inzetten voor andere ondernemers (co-creatie).

tingen ondernemer voor ondernemers - begeleiden

Kennisexpert voor uw business

Wij zijn de kennisexpert voor uw business; wij hebben kennis, ervaring en focus. Ook zijn wij een vraagbaak, denktank en persoonlijke helpdesk. Dit brengt jou en je klanten verder: meer kennis levert immers kwalitatieve en efficiënte dienstverlening op, schept meer vertrouwen en draagt bij aan tevreden klanten.

Wij komen graag eens langs om kennis te maken of inhoudelijk op een onderwerp in te gaan.

Jan Tingen

Jan is een rasechte ondernemer met een financiële achtergrond en is afgestudeerd als Register Accountant. Jan heeft als ondernemer ruime ervaring in tal van verschillende branches en begeleidt ondernemers met advies, beheer en control.

  06-14352821
  jan@tingen.info

Janneke Geerts

Janneke is als Professional Organizer thuis in het organiseren van allerlei zaken, zoals het verbeteren van processen binnen uw bedrijf en de organisatie van evenementen. Janneke is tevens beschikbaar voor interimwerkzaamheden op het gebied van verkoop.

  06-51314380
  janneke@tingen.info