Advies

Wij begrijpen als geen ander wat het betekent om ondernemer te zijn. De uitdagingen, de successen, de obstakels en de dromen; we hebben ze zelf ervaren. Met onze ervaringen adviseren wij mede-ondernemers zoals jij, op het gebied van o.a. financiën, personeel, organisatie en toekomst.

Advies op maat

Of je nu een startende of een gevestigde ondernemer bent, wij bieden proactief advies op maat. Onze ervaren adviseurs staan klaar om met jou in gesprek te gaan en inzicht te krijgen in jouw bedrijf. Samen werken we aan concrete oplossingen die perfect zijn afgestemd op jouw specifieke situatie.

Groei en innovatie

Het ondernemerslandschap verandert voortdurend en wij geloven dat groei essentieel is voor het succes van elke onderneming. Daarom bieden we begeleiding bij het ontwikkelen van groeistrategieën, het identificeren van nieuwe kansen en het nemen van weloverwogen risico’s.

Financiële expertise

Financiën vormen de ruggengraat van elk bedrijf. Onze experts zijn bekwaam in het analyseren van financiële gegevens en het bieden van inzichtelijke rapportage om de juiste beslissingen te nemen. Of het nu gaat om financiering, budgettering, investeringen of andere financiële kwesties, bij ons ben je in goede handen.

Samen groeien we sterker

Wij geloven in de kracht van ondernemers die elkaar ondersteunen (co-creatie). We organiseren regelmatig netwerkevenementen, workshops en seminars waar je kunt leren van andere ondernemers en waardevolle connecties kunt leggen.

Heb je behoefte aan advies voor jouw onderneming?

Aarzel niet om contact op te nemen met Tingen, de Ondernemer voor Ondernemers. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf klaar is voor een dynamische en uitdagende wereld!

Financiën

o.a. financiering, prognoses, rapportage en subsidies

Personeel

o.a. functieprofielen, salarisgebouw en personeelsbeleid

Organisatie

o.a. structurering, sterkte/zwakte analyse en bedrijfsuitbreiding

Toekomst

o.a. strategie, visie en missie, waardering en bedrijfsovername

Chat openen
Scan de code
Hallo, kunnen we je helpen?