Backoffice

Achter elk succesvol bedrijf staat een efficiënte en goed georganiseerde backoffice. Wij staan klaar om jouw bedrijf te ondersteunen als backoffice partner, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: je bedrijf laten groeien.

Wij hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen van bedrijven en hebben de expertise om de backoffice taken efficiënt en professioneel af te handelen. Wij stemmen onze werkzaamheden af op jouw bedrijf en onze dienstverlening groeit met je mee. Het uitbesteden van backoffice werkzaamheden leidt tot kostenbesparing en meer inzicht in je bedrijfsvoering. Met het inzicht in de cijfers kunnen we op ieder moment actief met je mee denken in de gang van zaken.

Boekhouding en financiën

Ons team staat paraat om de financiële administratie op rolletjes te laten lopen. Wij zorgen ervoor dat de cijfers kloppen en dat je altijd een helder inzicht hebt in de financiële situatie van je bedrijf.

Personeelsadministratie

Het beheren van de personeelsadministratie kan een tijdrovende klus zijn. Wij kunnen je hierin ondersteunen zodat de personeelszaken professioneel worden afgehandeld.

Administratieve ondersteuning

Wij zorgen tevens voor algemene administratieve werkzaamheden, zodat je meer tijd overhoudt voor de focus op groei.

Ontdek hoe Tingen, de Ondernemer voor Ondernemers, jouw backoffice kan organiseren en je bedrijf kan laten groeien.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over je specifieke behoeften en hoe wij je kunnen ondersteunen. Jouw succes is onze prioriteit!

Boekhouding en financiën

o.a. financiële administratie, belastingaangiften, jaarrekeningen

Personeels administratie

o.a. salarisadministratie, personeelsbeheer

Algemene ondersteuning

o.a. gegevensinvoer, documentbeheer

Chat openen
Scan de code
Hallo, kunnen we je helpen?